Twitter houdt op 24 februari banendag

Twitter banendag

Twitter houdt op 24 februari banendag

Twitter zal op 24 februari een eigen Europese banendag houden waarop wordt geprobeerd om bedrijven, recruiters en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Daarnaast worden er ook tips gegeven aan werkzoekenden en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

#Jouwbaan

Wie van alle ontwikkelingen wat betreft de Nederlandse banendag op Twitter op de hoogte wil blijven, kan vacatures die worden geplaatst via de hashtag #Jouwbaan vinden. Daarnaast kunnen werkzoekenden op het officiële Nederlandse Twitteraccount tips vinden en advies inwinnen met betrekking tot het vinden van een leuke en passende baan.

Deelnemers

Onder de deelnemende organisaties aan de Nederlandse banendag bevinden zich verschillende grote bedrijven waaronder de NS, ING en Capgemini. Een compleet overzicht van alle organisaties die deelnemen aan de banendag op 24 februari kan hier worden gevonden. Daarnaast is er op Twitter ook een lijst te vinden met organisaties die vacatures op het sociale medium aanbieden, deze kan hier gevonden worden.